MinDig TV




MinDig TV Applikációk

MindigTV App

Facebook


Bükkzsérc - Szállás

Pihenjen Bükkzsércen, a Cseresznyés patak völgyében. A Bükk-hegység látnivalókban bővelkedő természeti adottságainak köszönhetően a kirándulások mellett a téli sportok kedvelőinek is számos lehetőséget kínál. Az önnálló vendégház csendes, falusi környezetben található. Hegyi klímája nyugodt üdülést kínál, párosítva a modern kényelemmel.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bükk-Gyöngye Vendégház

2011.03.24. 17:31 CivertanS

Pihenjen Bükkzsércen, a Cseresznyés patak völgyében. A Bükk-hegység látnivalókban bővelkedő természeti adottságainak köszönhetően a kirándulások mellett a téli sportok kedvelőinek is számos lehetőséget kínál.  Az önnálló vendégház csendes, falusi környezetben található. Hegyi klímája nyugodt üdülést kínál, párosítva a modern kényelemmel.


bukkzserc

Felszereltség:
3 db 2-3 ágyas, pótágyazható szoba. Minden szobához külön zuhanyzó, mosdó, wc tartozik. Modern konyha + étkező. A társalgó konfortját fokozza a színes tv műholdas csatornákkal, ill. a rádiós magnó.  A nagy fedett terasz gyönyörű panorámával, kényelmes nádbútorokkal, hintaágyakkal szolgálja a pihenést.

Kizárólag a vendégek számára fenntartott ház. Önnálló gázfűtésével lehetővé teszi a hűvösebb évszakokban is a pihenést. Zárt parkolási lehetőség biztosított. A vendégház apartman jellege miatt önellátó. Főzési lehetőség az igényesen felszerelt konyhában, melyhez külön étkező tartozik, ill. a szabadban.

Megközelíthetőség:
Mezőkövesd felől 20 km
Eger felől 28 km

Fürdőzési lehetőségek:
Bogács - 6 km
Mezőkövesd - 20 km
Eger - 28 km

Cím: Bükkzsérc, Petőfi út 20.
Telefon: 36 30 299 3551
E-mail: bukkgyongye@gmail.com
Honlap: www.bukkgyongye.fw.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: szállás bükk vendégház bükkzsérc bükk gyöngye

A bejegyzés trackback címe:

https://bukkzsercszallas.blog.hu/api/trackback/id/tr292768558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása